WATEX

De brandblusser is niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving.

WATEX vlamdover

WATEX
De firma Fire-Proof bvba heeft de compacte WATEX-aërosol ontwikkeld, waarbij een uniek vlamdovende vloeistof BUNRSTOP wordt toegevoegd aan het oudst gekende blusmiddel: WATER.
Niet alleen is de vlamdovingskracht van WATEX minstens evenwaardig aan de bluskracht van de bestaande kleine poederblusser, maar bovendien biedt FLAMSTOP tal van extra voordelen.
Gerichte straal,
die rechtstreeks op de vlambasis wordt gespoten.
Hierdoor blijft de zichtbaarheid gegarandeerd, waardoor paniek vermeden wordt. U kent ongetwijfeld de gevaren bij een BBQ of een gourmetavond. Bent U zich ook bewust van de gevaren die bestaan bij een frituurbrand, bij een blikseminslag of gewoon door een slecht uitgedoofde sigaret?
Altijd in handbereik
Door zijn mooie vormgeving vindt deze handige WATEX ongetwijfeld een gepaste plaats bij U thuis.
Geen nevenschade
De combinatie van water en de vlamdovende vloeistof geeft een gemakkelijk te verwijderen schuim. Daardoor valt er na het blussen heel wat minder op te ruimen.
Uit is uit
Geen heropflakkering van de vlammen mogelijk, dankzij de enorme penetratiekracht en het geweldige afkoelingseffect van de vlamdovende vloeistof.
Lange blustijd
Ongeveer 10 à 12 seconden! Daardoor heeft U zoveel meer tijd om de brand te controleren.
Zowel vaste-stoffen-branden, zoals papier, hout en textiel, evenals de meeste vloeistofbranden (cfr. frituur), worden met WATEX snel en doeltreffend geblust.

 

WATEX
geeft u een veilig gevoel.
Altijd en overal